Zadnji komentarji

  Kulturnih prireditev, revij in razstav

  Top music avdio in video produkcija vam na enem mestu ponuja vse kar je potrebno za organizacijo in izvedbo kulturne prireditve, revije, raznih razstav, seminarjev in predavanj na več področjih.

  V naši ekipi je glavni moto preprosto popoln dogodek. Za vas poiščemo rešitev in poskrbimo, da je dogodek popoln. Tako vas razbremenimo nepotrebnih skrbi, saj prevzamemo nadzor nad potekom dogodka mi.

  Naše prireditve so največkrat celostni dogodki z določeno zgodbo, s posebej izdelano scenografijo, scenskimi efekti, zvočno opremo, … Vsak dogodek za nas predstavlja nov izziv.

  Dogodek na katerem naša ekipa gradi poseben izziv je organizacija in izvedba modnih revij. Za popoln dogodek, kot modna revija je, je potrebno poskrbeti za dobro nosilno zgodbo, za ustrezen oder in domiselno scenografijo, za ozvočenje, razsvetljavo, koreografijo in glasbeno opremo, za profesionalnega moderatorja, za vrhunske domače in tuje manekenke, za vrhunsko ličenje in pričesko,…, ker na modni reviji ne gledajo samo oblek, ampak vse.

  Za vse informacije smo dosegljivi na telefonski številki 040/808-460 ali na

  email naslovu zavrsnik.avdiovideo@gmail.com ali pošljite povpraševanje.