Zadnji komentarji

  Glasbenih in športnih

  Top music avdio in video produkcija se ukvarja z organizacijo glasbenih in športnih prireditev že nekaj časa. Predvsem koncertov slovenskih in hrvaških priznanih izvajalcev, športnih prireditev, kot so turnirji in tekmovanja v igrah z žogo in rekreativna tekmovanja na vseh nivojih. Na dober odziv vseh udeležencev smo naleteli tudi pri organizaciji avdicij na raznih glasbenih in plesnih področjih.

  Delo naše ekipe je profesionalno v vseh fazah: načrtovanje, promocija, izvedba in postprodukcija. Predvsem pa smo ponosni, da je ekipa sestavljena iz ljudi, ki jim delo na projektih pomeni več, kot le delo. Je življenjski stil in predanost.

  Odločitev, da pričnemo z organizacijo glasbenih in športnih prireditev je nastala sama po sebi. Z manjšimi projekti smo pripomogli k razvoju scene v Sloveniji tako na glasbenem, kot na športnem področju in obiskovalci naših prireditev so želeli vedno več.

  Danes smo ena najbolj aktivnih organizacij v Sloveniji, ki se ukvarjamo z organizacijo prireditev. Številne reference, dolgoletne izkušnje in prijateljski odnosi z ostalimi organizatorji nam dajejo nov zagon. Vsak projekt pa je velik osebni in strokovni izziv.

  Fizično smo osredotočeni na področje Slovenije in deloma tudi sosednjih držav – Hrvaške, Avstrije, Italije in Madžarske.

  Za vse informacije smo dosegljivi na telefonski številki 040/808-460 ali na

  email naslovu zavrsnik.avdiovideo@gmail.com ali pošljite povpraševanje.