Zadnji komentarji

  Fotografiranje

  Profesionalno studijsko fotografiranje

  Za vse, ki bi želeli narediti svoje prve profesionalne fotografije in dobiti svoj lastni fotobook, ali za tiste, ki ste že, ali šele vstopate v svet showbiznisa in bi radi postali prepoznavni …

  Nudimo vam profesionalno modno fotografiranje v studiu.

  Izdelamo vam fotoknjigo po vaši izbiri, kjer vam poleg atraktivnih fotografij za lastno uporabo izdelamo tudi profesionalne fotografije, katere lahko uporabite pri svoji lastni predstavitvi za delo modela, igralca, hostese, …

  Ponudba vključuje profesionalni fotoshooting v studiu, izdelavo 10 – ih fotografij in DVD z slikami v visoki ločljivosti, ki je dovolj dobra za vse vrste formatov od jumbo plakatov do internetnih strani in jih dobite v trajno last.

  Zagotovimo vam lahko kvalitetne in cenovno ugodne foto storitve. Imamo znanje in vso potrebno profesionalno opremo.

  V 3 korakih do vaše foto zgodbe:

  1.korak – REZERVACIJA TERMINA, dobro je, da se za slikanje naprej najavite. Tako določimo dan in uro namenjeno samo vam in se lažje dogovorimo o poteku fotografiranja.

  2.korak – FOTOGRAFIRANJE, fotografiranje v studiu omogoča različne osvetlitve in postavitve. Na voljo imamo več barvnih ozadij in rekvizitov. Najboljše je, da stvari, ki jih imate najraje prinesete s seboj. Tako bomo naredili res pravo fotozgodbo o vas.

  3.korak – IZBEREMO FOTOGRAFIJE, med vsemi posnetimi fotografijami skupaj izberemo najuspešnejše.

  Nudimo vam fotografiranje:

  Prireditev, organiziranih dogodkov in družabnih srečanj,

  Poroke, birme in krsta,

  Obletnic in jubilejev,

  Otrok in nosečnic, starši vaši otroci rastejo, leta minevajo, prepustite nam ujeti trenutek, ki ga boste občudovali,

  Koncertov in glasbenih skupin, na terenu, ali v studiu, za celoten promocijski materijal (plakati, letaki, CD ovitki, kartice, …)

  TV oddaj, gledaliških predstav, za potrebe PR služb (stiki z javnostjo), kot tudi za ves promocijski materijal (brošure, letaki, plakati, jumbo plakati, …)

  Valete, mature in podelitve diplom.

  Za vse informacije smo dosegljivi na telefonski številki 040/808-460, ali na

  email naslovu zavrsnik.avdiovideo@gmail.com ali pošljite povpraševanje.